>

Τραγούδια του συνθέτη Τάσου Καρακατσάνη εμπνευσμένα από τις ποιητικές συλλογές της Νόνης Σταματέλου «Παιχνίδι αιχμηρό», «Σε πύρινη τροχιά», «Έλλειψη χώρου».

Ερμηνεύουν οι: Άρτεμις Αποστολοπούλου, Παναγιώτης Τερζάκης, Λευτέρης Τουμαράς, Γεωργία Τέντα και ο ίδιος ο συνθέτης.

Ο vocalist Παναγιώτης Τερζάκης σε μια ιδιαίτερη ερμηνευτική απόδοση, η ηθοποιός Άρτεμις Αποστολοπούλου, ο Λευτέρης Τουμαράς, η Γεωργία Τέντα αλλά και ο ίδιος ο Τάσος Καρακατσάνης, ερμηνεύουν τα τραγούδια του CD, τα οποία ένα-ένα ξεχωριστά και όλα μαζί σαν ένας τραγουδιστικός κύκλος, αποτυπώνουν τις εικόνες των στίχων της ποιήτριας, μέσω της ιδιαίτερης προσέγγισης του συνθέτη.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "οδός Πανός"
Έργο για πιάνο και φωνή. Ένα από τα πιο όμορφα, τρυφερά και αληθινά ποιήματα που γράφτηκαν ποτέ για την αγάπη, τον έρωτα και τη ζωή. Ο ποιητής αποδίδει την σωματική και συγκινησιακή φόρτιση των προσώπων μέσα από απλές καθημερινές εικόνες που σφύζουν από ζωντάνια, «διαστέλλουν» τον χρόνο και μετατρέπουν τη στιγμή σε αιωνιότητα. Ένας ύμνος για την αξία της ζωής πάνω στον χρόνο και στον θάνατο. Οι έντονες μουσικές διακυμάνσεις των δυναμικών, οι απότομες αλλαγές στο μέτρο και το τέμπο, σε συνδυασμό με τις εναλλαγές τραγουδιού και αφήγησης είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τον μουσικό χαρακτήρα του έργο, ενώ τα διαφορετικά ρυθμικά μοτίβα ελληνικών ρυθμών και χορών διαμορφώνουν μία μουσική σουίτα.
Ηχογράφηση – μίξη: Βαγγέλης Σαπουνάς στο Subway Recording Studios   Στο πιάνο ο συνθέτης.

Πίνακας εξωφύλλου Wassily Kandinsky - On White II (1923)
Κυκλοφορεί από την Bo-synthesis και την Protasis Music
Φωνή   Μουσική   Θέατρο
Παναγιώτης Τερζάκης
english version
Αμοργός 2018…μαγικές παραστάσεις, συναρπαστικοί άνθρωποι! Ένα παραδοσιακό τραγούδι από την Κάρπαθο για μια Αμοργιανή. Το ταξίδι ενός κοριτσιού με αναπάντεχο τέλος. Μια παμπάλαια μελωδία με δύναμη από το Αιγαίο διασκευασμένη από τον Παναγιώτη Τερζάκη. Κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή και σε όλες τις μεγάλες μουσικές πλατφόρμες. Καλή ακρόαση!

«Μια κόρη από την Αμοργό»

Διασκευή, κιθάρα, φωνή: Παναγιώτης Τερζάκης

Sound design & ηχοληψία: Βαγγέλης Σαπουνάς, Subway Recording Studios